• Bubbles & Bath Special

  Maak van een overnachting een feestelijke herinnering om nog jaren over na te praten met de Bubbels & Bath special! Overnacht in een Waterfront Sauna of Spa kamer met ronde whirlpool en geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijt. Om uw overnachting extra bijzonder te maken staat bij aankomst de fles bubbels klaar.

  LEES MEER

 • Restaurant Down Under

  Restaurant Down Under vormt de perfecte plek voor een sfeervol diner in een inspirerende omgeving. In de Internationale keuken van Down Under komen de continenten samen. Hier proeft u de wereldse invloeden, van East to West, van sashimi tot Argentijnse steak. Down Under biedt ook mogelijkheden voor private dining.

  LEES MEER

Gateway to the world

gelegen in hartje Rotterdam

Het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam is niet zomaar een hotel. Het is een lifestyle. Het 5-sterren Mainport is uniek gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam.

Mainport inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design. Stap in een wereld die aanmoedigt eigen verhalen en ontdekkingen te beleven. Iedere kamer en suite brengt een nieuwe ervaring en is voorzien van een sauna en/of bubbelbad. De invloeden vanuit de hele wereld maken Mainport een ware smeltkroes van continenten en culturen.

Mainport is de ultieme uitvalsbasis voor eenieder die de havenstad wenst te ontdekken en tegelijkertijd van enorme luxe wil kunnen genieten. Werkelijk alle highlights zijn binnen handbereik. Bovendien is er niets zo heerlijk als een dag afsluiten met een bezoek aan Spa Heaven.

Inntel Hotels heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Met het programma Surprisingly Sustainable werkt de hotelgroep naar een duurzame toekomst.

 • GRATIS WIFI
 • BAR
 • RESTAURANT
 • WELLNESS
 • FITNESS
 • VERGADERZALEN

Specials

Sleep & Dine

v.a. 112.50 euro p.p.

Link to: /specials/

Verblijf in uw favoriete hotel inclusief 3-gangendiner

Rust & Relax

v.a. 99 euro p.p.

Link to: /specials/

Ontspan met uw privé wellness faciliteiten

Bubbles & Bath

v.a. 110 euro p.p.

Link to: /specials/

Maak van uw overnachting een feestelijke herinnering

Logo The Innsider

Speciaal voor de gasten van Mainport (by Inntel Hotels) is er The Innsider Magazine.

Een online magazine gevuld met informatie over citytrips, lifestyle, activiteiten en evenementen. Laat u inspireren en You’ll be surprised.

Ontdek de leukste spots van Roterdam die u in één weekend kan doen!

Inntel Hotels Rotterdam Centre

Water beweegt, verfrist en ontspant.

Waan u in een wereld van water bij het luxe 4-sterren design Inntel Hotels Rotterdam Centre. Gelegen op een unieke en prominente plek in het centrum én aan de voet van de Erasmusbrug.

Secret Deal Secret DealSecret DealSecret Deal

Maak uw reservering vandaag op onze website en ontvang 10% korting op uw verblijf